Morten Hotvedt og Bjørn Holm på Kobbervik Næringspark

DKEU og Eneo skal samarbeide om Kobbervik Næringspark

DKEU og Eneo Eiendom AS har inngått intensjonsavtale om felles utvikling av byggetrinn 2 i Kobbervik Næringspark.

DKEU har i en periode jobbet for å inngå leieavtaler med hensikt å utvikle resten av eiendommen i Kobbervik Næringspark. I første byggetrinn flyttet ABB inn i 2019, og denne delen av eiendommen ble solgt.

– Vi var svært nær å signere en leieavtale i mars, men kunden ble hardt rammet av koronasituasjonen og samarbeidet måtte avsluttes, sier Bjørn Holm, administrerende direktør i DKEU.

Morten Hotvedt og Bjørn Holm på Kobbervik Næringspark
Bjørn Holm fra DKEU og Morten Hotvedt fra Eneo Eiendom på Kobbervik Næringspark. Næringsparken ligger der Kobbervikdalen Pukkverk tidligere lå.

For å utvide kundenettverket og forsterke kompetansen har DKEU inngått en intensjonsavtale med Eneo Eiendom AS, hvor selskapene i fellesskap har som mål å få attraktive leietakere til å etablere seg i Kobbervik Næringspark. Dersom vi lykkes med dette vil Eneo få anledning til å bli partner i utviklingsselskapet for eiendommen.

– Kobbervik Næringspark er attraktiv for bedrifter som ønsker å ligge tett på Drammen, og tett på E18. Vi jobber i dag med flere potensielle leietakere som er på søk etter eiendom med denne typen beliggenhet og størrelse. Vi ser frem til å jobbe sammen med DKEU på eiendommen, og tror at vi skal få på plass en eller to leietakere i løpet av vinteren, sier Morten Hotvedt, daglig leder i Eneo Eiendom AS.

Eiendommen egner seg for bedrifter innenfor industri, lager og logistikk. Beliggenheten er gunstig med nærhet til Drammen sentrum og enkel adkomst til E18 i begge retninger.

– Det er spennende å få nye øyne inn i prosjektet med tanke på utvidet kundenettverk og nye idéer for løse tomten, sier Holm.

LES OGSÅ: Kontorlokaler til leie på Tangenkaia

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om Eidra, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.