Tollboden

Ledige kontorlokaler i ærverdige Tollboden

Med kontorlokaler i Tollboden kan du bli en del av et veldig spennende transformasjonsområde.

Det er unektelig et historisk sus over Tollboden på Tangenkaia. Bygget har sin opprinnelse fra 1877, da det tjente som tollbod for Drammen havn. Bygget er fredet utvendig og innvendig, men er godt vedlikeholdt og har moderniserte løsninger både innvendig og utvendig. 

– At man kan tilby relativt nyoppussede lokaler som driftes godt er sjelden vare i et «up and coming» område, som Tangenkaia er. Her kan man sitte i meget flotte lokaler, som er fullt utstyrt, og samtidig være en del av et meget spennende transformasjonsområde, sier Line Torgersen, rådgiver for næringseiendom i Proptimize. 

Proptimize bistår med å finne de riktige leietakerne til bygget. 

Se annonsen for kontorlokalene på finn.no her.

Ledige kontorlokaler i Tollboden på Tangenkaia

God oversikt over kostnader

Når du leier kontorlokaler i Tollboden er alt inkludert i prisen. Det gir en god oversikt over månedlige kostnader for leietaker. 

– Muligheten for å være en del av et sosialt fellesskap byr seg i tillegg. Arbeidsplassene er ferdig møblerte, og møterom fullt utstyrt, så det er svært få oppstartskostnader forbundet med et leieforhold i Tollboden, sier Line. 

Parkeringsplasser er også inkludert i leien, og du kan være trygg på å finne ledig parkering utenfor bygget hver dag. 

– Når man beveger seg utenfor indre sentrumssone, ser man ofte behovet for å bruke bil i arbeidshverdagen. Med parkeringsplasser rett utenfor kontoret, er bilen lett tilgjengelig hele dagen, sier hun. 

Tollboden ligger ca. 15 minutters gange fra Drammen stasjon. Det er kort avstand til Bangeløkka, der man kan kjøre både nord-, sør- og vestover på E18 og E134. 

Felles møterom i Tollboden.

Fasiliteter

Dette er inkludert når du leier kontorplass i Tollboden: 

  • Ferdig møblerte kontorplasser
  • Wifi
  • Et romslig felles møterom utstyrt med skjerm
  • Felles kjøkken med stor spiseplass og møtemulighet
  • Innbydende og lekre fellesarealer
  • Parkeringsplass rett utenfor
  • Renhold i fellesarealer
  • Nyoppusset toalett og dusj i underetasje 

Dersom du er interessert i å leie lokaler til bedriften din her, kan du kontakte Line Torgersen i Proptimize på tlf. 958 68 625 eller line@pmz.no.

Line Torgersen i Proptimize

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om Eidra, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.