Stue visningsleilighet Konnerudparken

Nærmer seg innflytting i Konnerudparken

3. juni begynner de første beboerne å flytte inn i Konnerudparken.

Rett før påske fikk alle som har kjøpt leilighet i Konnerudparken et brev med informasjon om overtakelse av leilighet. Allerede 3. juni kan de første ta med flyttelass til sine leiligheter.

– Vi gleder oss over at vi kan gi kjøperne eksakte datoer for innflytting, og ser frem til å se leilighetene i Konnerudparken fylles med liv, sier Mounia Fadouach, prosjektsjef for Konnerudparken hos Eidra.

Omtrent 1,5 måned før overtakelsen skal en forbefaring i leilighetene gjennomføres. Den gjøres sammen med entreprenør og takstmann.

– Formålet med denne befaringen, er at kjøper og entreprenør sammen skal gå gjennom boligen for å forsikre seg om at alt er som det skal, og for at du skal kunne kontrollere at eventuelt bestilte tilvalg er korrekt, sier Mounia.

Det er fortsatt leiligheter til salgs i Konnerudparken. Her kan du se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om Eidra, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.