Dronebilde av Konnerudparken under bygging

Konnerudparken i rute

Byggene til Konnerudparken begynner å bli godt synlige i sentrum av Konnerud.

Det nye boligprosjektet i hjertet av Konnerud skal etter hvert bli et hjem for over 300 drammensere. Til tross for leveringsproblemer av byggevarer på grunn av krigen i Ukraina, er byggingen av Konnerudparken godt i rute.

– Leveringsutfordringene er ryddet opp i. Det er foretatt noen justeringer på parkettleveransen, men vi holder avtalt fremdriftsplan, sier Mounia Fadouach, prosjektsjef for Konnerudparken hos Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU).

Flere råbygg oppe

Igangsettingstillatelsen kom i februar og byggestart var i mars. Sommeren 2024 skal prosjektet ferdigstilles.

– Vi ligger i rute med overlevering som avtalt, sier Ole Kristoffer Herlofsen, prosjektleder hos Consto. Consto er totalentreprenør for konnerudparken.

Bygg G, F og E er oppe som råbygg. Bygg G er allerede tettet og Consto er også godt i gang med å tette bygg F.

Byggekran monteres på Konnerud
Bilde fra byggestart i mars.

Skjer mye i 2023

I løpet av 2023 blir det enda mer synlig hvordan sluttresultatet av Konnerudparken kommer til å bli. Utover våren kommer resten av råbyggene i prefabrikkert betong opp. Disse tettes fortløpende frem til september/oktober 2023. Teglmuring starter i månedsskiftet januar/februar 2023 og vil pågå hele året.

– Vi, og sikkert alle som har kjøpt leilighet også, gleder oss veldig til å følge utviklingen videre gjennom 2023, sier Mounia.

Per desember 2022 er 119 av 142 leiligheter solgt.

LES OGSÅ: Gleder seg til å flytte inn i Konnerudparken

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om Eidra, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Det er ingen som liker spam, det gjør ikke vi heller. Vi vil kun sende e-post som er relevant til vårt nyhetsbrev og du kan når som helst melde deg av.