Skur 2 Tangenkaia

Maritim leietaker på Skur 2

TeamTec selger utstyr til båter, og med den maritime bransjen som bakteppe passer Skur 2 perfekt som kontorlokaler. 

I toppetasjen på Skur 2 sitter de seks som er ansatt på Drammens-kontoret til TeamTec. Det er serviceingeniører, prosessingeniører og compliance-medarbeidere.

– Vi selger utstyr som forbrenningsovner, rensesystemer for ballastvann og ejektorpumper til blant annet containerbåter og tankbåter. I tillegg har vi også ettermarkedet som går på salg av reservedeler, sier Espen Torp, head of projects hos TeamTec. 

Trives veldig godt på Tangenkaia

TeamTec kjøpte opp teknologien til OceanSaver da sistnevnte gikk konkurs i 2017. Espen har jobbet i OceanSaver siden 2011 og ble med over til TeamTec. I fem år bodde han i Busan i Sør-Korea, først som leder for Sør-Korea-kontoret og deretter som leder for hele Asia-regionen. I fjor sommer flyttet han hjem til Gulskogen med kona og de to barna. 

– Kontoret ligger i grei avstand hjemmefra, og alle vi som jobber her trives veldig godt i Skur 2. Det er faktisk folk som har sluttet hos oss og kommet tilbake, blant annet på grunn av kontorlokasjonen, sier Espen. 

Da han hadde sin første arbeidsdag hos OceanSaver i 2011, hadde de et langt større lokale i 1. etasje i Skur 2. Litt av grunnen til at gründerne av OceanSaver valgte å ha kontorer nettopp her, var tilhørigheten til Drammen og nærheten til vannet. De hadde en teststasjon i kjelleren på Skur 2, hvor de trengte vann til å teste produktene sine før de ble sendt ut til båter. Samtidig passet de maritime forholdene på Tangenkaia godt til konseptet til bedriften. 

LES OGSÅ: Los & Co Drammen stortrives i Skur 2

Hovedkontor i Tvedestrand

De som jobber hos TeamTec er mye ute og reiser for å følge opp prosjekter på båtene. Hovedkontoret til bedriften ligger i Tvedestrand. 

– TeamTec ble opprinnelig startet for at de som jobbet på sjøen skulle ha et sted å jobbe når de kom på land, sier Espen. 

Selv om hovedkontoret ligger på sørlandet, har de ingen planer om å legge ned avdelingen i Drammen. 

– Det blir litt langt å pendle til Tvedestrand for oss som er fra området her, så både vi og ledelsen på hovedkontoret ønsker å beholde kontoret her i Drammen, sier Espen. 

LES OGSÅ: Rekrutterings-gründere i Tollboden

Meld deg på nyhetsbrevet vårt hvis du ønsker å få relevante artikler om Eidra, prosjektene våre og bransjen i innboksen din.

Please wait...

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde meg på nyhetsbrevet godtar jeg vilkår som er oppgitt på siden om Personvern og bruk av cookies